Condenspotten

Condenspotten

Een ketting is zo sterk als zijn zwakste schakel. Heel uw stoominstallatie staat of valt met een kwalitatief hoogwaardige, professioneel geïnstalleerde condenspot. Het onderdeel verzamelt condensaat en niet condenseerbare gassen uit perslucht- of stoominstallaties, zonder dat verse stoom verloren gaat. Een goed functionerende condenspot laat alleen vloeistof ofwel condens door. Een condenspot is niet zomaar een stuk fitting in het leidingnet. Het is een energiebesparend onderdeel van uw stoominstallatie dat met alle zorg moet worden gekozen en onderhouden. Een verkeerde keuze kan flink in de papieren lopen. Het type, de gewenste capaciteit, maar ook de wijze van inbouw zijn zaken waarbij u niet over één nacht ijs gaat. “Meten is weten” gaat hierbij met nadruk op! Wij ondersteunen onze klanten niet alleen bij de nieuwbouw van een netwerk maar ook bij het beheer ervan. Goede keuzes in combinatie met gedegen meetprocessen zorgen voor een correct functionerend en veilig netwerk.

Voor raad...

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn hebben wij alle gangbare condenspotten van GESTRA op voorraad zodat falende toestellen onmiddellijk uitgewisseld kunnen worden. Wilt u de expertise in eigen beheer? Wij verzorgen op maat gemaakte cursussen en ondersteunen uw team met raad en daad bij het vergaren van kennis en methodieken, zodat een optimaal resultaat gegarandeerd is.

Voor meer informatie over onze voorraad, een gedegen advies, onze cursusmogelijkheden, snelle levering en/of condenspotmeting belt u 040-25 35 115 of klik hier.