Lage druk stoomketels

De lage druk stoomketel

Gielissen levert diverse typen lage druk stoomketels. Zo is er voor iedere capaciteitsbehoefte een lage druk stoomketel leverbaar.


Wanneer een lage druk stoomketel toepassen?

Lage druk stoomketels zijn goedkoper dan hoge druk stoomketels. Dat geldt zowel voor de aanschafkosten als voor de exploitatiekosten. Maar er zijn nog meer voordelen. Daarom kijkt men bij Gielissen altijd eerst of een lage druk stoomketel toepasbaar is in uw bedrijfssituatie.

Lees meer over de toepassingen en voordelen van een lage druk stoomketel.


Leveringsprogramma lage druk Stoomketels

Gielissen levert stoomketels van het kwaliteitsmerk Viessmann. Een bewuste keuze die ingegeven is door de lange levensduur, betrouwbaarheid en lage exploitatiekosten.

Klik hier voor het volledige programma van Viessmann lage druk stoomketels.


De werking van een lage druk stoomketel

Stoomketels lijken een reliek van de Industriële Revolutie. Maar niets is minder waar. De moderne stoomketel is een ingenieus apparaat wat in de loop der jaren zo geëvolueerd is dat het zelfs rendementen tot 94% kan halen. Lage druk stoomketels zijn een brok moderne techniek en als je de gehele stoominstallatie vergelijkt met vroeger dan is er heel wat veranderd wat betreft bedieningsgemak, veiligheid, betrouwbaarheid en rendement.

Lees meer over de werking van een moderne lage druk stoomketel.

  

De voordelen van Gielissen lage druk stoomketels

Van Gielissen mag u meer verwachten. Met meer dan 40 jaar ervaring in stoomketels biedt Gielissen voor elk bedrijf de beste oplossing voor hun stoombehoefte. Wanneer u overweegt om stoom toe te passen in uw bedrijfsvoering of uw bestaande stoomketel wilt vervangen bent u bij Gielissen dan ook aan het goede adres. De ontwikkeling in lage druk stoomketels staat niet stil en Gielissen vertelt u graag over de mogelijkheden en toepassingen  binnen uw bedrijf.

Lees meer over de voordelen van Gielissen

  

Laat Gielissen u adviseren. Bel +31 (0)40 - 253 5115 of klik hier.