Gielissen: Al meer dan vijftig jaar op stoom

Veel mensen beschouwen stoomenergie als een relict uit de industriële revolutie. Niets is minder waar. Nog steeds speelt stoom een rol in talloze productieprocessen bij vele, vaak beursgenoteerde ondernemingen. Vanzelfsprekend worden betrouwbaarheid en rendement hierbij met hoofdletters geschreven. Even vanzelfsprekend hebben deze ondernemingen behoefte aan een partner die ze met raad en daad terzijde staat bij alles wat bij stoomenergie komt kijken. Of het nu om nieuwe apparatuur, onderhoud of inspectie van stoominstallaties gaat, u bent bij Gielissen van A tot Z aan het juiste adres.


Onze passie, uw (bedrijfs)belang

Gielissen heeft een passie voor stoom en maakt daar al meer dan veertig jaar lang geen geheim van. Kennis en ervaring op dit gebied zijn echter schaars. Vandaar dat we onze eigen mensen opleiden. Onze filosofie rust op drie pijlers: vakmanschap, rechtvaardigheid en samenwerking. Dat wil zeggen ongeëvenaarde up-to-date kennis van ons vak, toegepast in een prettige relatie waarin service en goede afspraken centraal staan. Een belangrijk beetje extra.


Je carrière op stoom

Heb je een passie voor techniek? Ben je niet bang om met je hoofd én handen te werken? Wil je een specialistisch vak leren met 100% baangarantie? Wij leiden je graag op tot stoomvakman.


Kortom, als het om stoomenergie gaat,
kunt u op Gielissen vertrouwen.

Geschiedenis

Onze geschiedenis

Het begin
Opgericht in 1967
1991
Stoomketel specialist
2001 Certificering T0103
Officieel erkend door LRQA Nederland
VCA ** en ISO certificering
Van ontwerp tot levering

Volledige ontzorging van uw totaalpakket

Onze doelstelling

uploaded pictureWe definiëren onszelf als het bedrijf dat voor het welzijn van onze klanten en onze werknemers werkt. Veiligheid is een van onze belangrijkste doelstellingen.


Onze certificaten

Hier zijn de certificaten die het hoge niveau van onze diensten erkennen.

Erkend revisie bedrijf appendages en veiligheden T0103
Doorstempeling Materialen G0304
VCA **
ISO 9001:2015