Stoomketels hoge druk

Hoge druk stoomketels van Gielissen

Wanneer een hoge stoomdruk en hoge temperaturen belangrijk zijn dan ligt de keuze voor een hoge druk stoomketel voor de hand. Maar daarmee is de definitieve keuze nog lang niet gemaakt. Hoeveel ton stoom per uur is benodigd in uw situatie? En over welke maximale stoomdruk en temperatuur wilt u kunnen beschikken? Gielissen geeft graag antwoord op al die vragen en samen met u bekijken we wat de beste en vooral voordeligste oplossing is voor uw situatie. U kunt daarbij rekenen op meer dan 40 jaar ervaring van Gielissen. En natuurlijk kunt u ook bouwen op de totaal aanpak van Gielissen van ontwerp tot levering en plaatsing en van regulier onderhoud tot een 24/7 service voor reparaties.

Lees hier alles over totaal aanpak van Gielissen


Alles over hoge druk stoomketels

Wat is dat eigenlijk, een hoge druk stoomketel? Wat zijn de voordelen en nadelen van hoge druk stoomketels? En wanneer moet u een hoge druk stoomketel toepassen? En hoe zit het met de jaarlijkse keuring? Via onderstaande link leggen wij alles uit over de werking en toepassing van hoge druk stoomketels. Ook vindt u daar ons leveringsprogramma van hoge druk stoomketels.

Lees hier alles over lage druk stoomketels

 

Een nieuwe of gebruikte stoomketel?

Gielissen levert zowel nieuwe als gebruikte hoge druk stoomketels. Natuurlijk ligt de aanschafprijs van een gebruikte stoomketel lager dan die van een nieuwe. Maar belangrijker dan de aanschafprijs zijn de exploitatiekosten van een stoomketel. En natuurlijk hangt het ook erg van uw bedrijfssituatie af. Maar wees gerust, Gielissen adviseert u graag bij deze beslissing.

Lees hier alles over gebruikte hoge druk stoomketels

 

Laat Gielissen u adviseren. Bel +31 (0)40 - 253 5115 of klik hier