Stoomketels lage druk

Lage druk stoomketels van Gielissen

Binnen de stoominstallatie is de stoomketel natuurlijk de belangrijkste schakel. Wanneer voor uw situatie geen hoge stoomdrukken of hoge temperaturen vereist zijn is een lage druk stoomketel de meest efficiënte oplossing. Gielissen levert lage druk stoomketels in verschillende capaciteiten en afmetingen. Maar Gielissen doet nog veel meer. Vanaf het eerste ontwerp tot aan de levering en plaatsing kunt u een beroep doen op Gielissen. En dat geldt vanzelfsprekend ook voor onderhoud, reparaties en 24/7 service. Gielissen is uw totaalleverancier op het gebied van stoomketels en stoominstallaties, en dat al 40 jaar lang.

Lees hier alles over totaal aanpak van Gielissen


Alles over lage druk stoomketels

Wat is dat eigenlijk, een lage druk stoomketel? Via onderstaande link leggen wij alles uit over de werking en toepassing van lage druk stoomketels. Ook vindt u daar ons leveringsprogramma van lage druk stoomketels.

Lees hier alles over lage druk stoomketels

 

Een nieuwe of gebruikte stoomketel?

Gielissen levert zowel nieuwe als gebruikte lage druk stoomketels. Natuurlijk ligt de aanschafprijs van een gebruikte stoomketel lager dan die van een nieuwe. Maar belangrijker dan de aanschafprijs zijn de exploitatiekosten van een stoomketel. En natuurlijk hangt het ook erg van uw bedrijfssituatie af. Maar wees gerust, Gielissen adviseert u graag bij deze beslissing.

Lees hier alles over gebruikte lage druk stoomketels


Laat Gielissen u adviseren. Bel +31 (0)40 - 253 5115 of klik hier