Vitomax 200HS M75A

Viessmann Vitomax 200 HS type M75 A

Het type M75 A is de grootstse 3 treks hoge druk stoomketel uit de Vitomax 200-HS serie van Viessmann. Met werkdrukken van 6 tot 25 bar is deze stoomketel breed toepasbaar. Hoge rendementen, relatief lage exploitatiekosten en natuurlijk de Viessmann kwaliteit zijn de meest in het oog springende kenmerken van de Vitomax hoge druk stoomketels van Viessmann.


Leverbaar in 10 verschillende afmetingen en capaciteiten

De Vitomax 200 M 75 A is leverbaar in maar liefst 10 verschillende afmetingen en stoomcapaciteiten. Voor elke situatie en toepassing is er dus wel een Vitomax 200 M 75 A beschikbaar. De benodigde stoomcapaciteit staat natuurlijk centraal in de vraag welk type hoge druk stoomketel toegepast moet worden. Maar ook de afmeting van de stoomketel speelt een rol. Gielissen levert echter niet alleen de stoomketel maar verzorgt ook de plaatsing compleet met bordessen, stoomleidingnetten, condensors etc. De eigen ontwerpafdeling in combinatie met de goed opgeleide monteurs en gecertificeerde lassers van Gielissen kunnen volledig in eigen beheer de complete stoominstallatie rondom een Viessmann stoomketel uitvoeren.


Geschikte brandstoffen Vitomax 200 HS type M75 A

De Vitomax 200 HS type M 75 A kan zowel op olie als gas gestookt worden. De keuze van de brandstof hangt af van de gekozen brander en natuurlijk vooral van de voorkeur wat betreft het type brandstof. Natuurlijk adviseert Gielissen haar klanten hier in.


Vitomax geïntegreerde economisers

Het type M75 A van de Vitomax 200 HS serie is ook leverbaar met economisers. De eco 100 en eco 200 economisers verhogen het rendement van uw stoomketel en dat kan, afhankelijk van de gekozen stoomcapaciteit en uw specifieke bedrijfssituatie, een zeer interessante optie zijn. Natuurlijk krijgt u daar een gedegen advies in van Gielissen.


Laat Gielissen u adviseren. Bel +31 (0)40 - 253 5115 of klik hier